Politika kvalitete i sigurnost hrane

„Sladorana“ d.o.o. je vodeći proizvođač šećera, alkohola i repinog rezanca.

Ukupni poslovni pristup i poslovna odvijanja  Društva temelje se na načelima norme ISO 9001:2008,zakonskoj regulativi i EU direktivama.

Sustav sigurnosti hrane u skladu je sa FSSC 22000:2010 koja se temelji na zahtjevima norme ISO 22000:2005 i pred uvjetnim programima prema PAS 220:2008.

Velika se pozornost polaže  prema dobavljačima uz neprekidnu kontrolu ulaznih sirovina.

U okviru sustava upravljanja kvalitetom primjenjujemo nadzor i samokontrolu prema načelima HACCP u cilju osiguranja kvalitete i sigurnosti proizvoda.

Odlučni smo u neprekidnom poboljšanju sustava kvalitete i sigurnosti hrane kroz primjenu i održavanje svih potrebnih aktivnosti  a u skladu s načelima HACCP-a.

Društvo  informira kupce o sustavu i pruža sve potrebne informacije o našim proizvodima.

Društvo vodi stalnu brigu o zaposlenicima i njihovom obrazovanju te razvoju novih znanja i sposobnosti u području kvalitete i sigurnosti hrane.

Mjerljivim ciljevima podupirati ćemo i ostvarivati Politiku kvalitete i sigurnosti hrane te kontinuirano ocjenjivati primjerenost politike kroz Upravinu ocjenu.

U središtu poslovne pozornosti nalaze se prvenstveno kupci, ta opredijeljenost usmjerena je i kroz specifične segmente potrošača kroz ispunjenje zahtjeva prema standardima Halal i Kosher.

Društvo se obavezuje objaviti,provesti i održavati Politiku kvalitete i sigurnosti hrane na svim nivoima društva.

U Županji,01.07.2014.

Uprava

© 2012. Sladorana d.d. | Sva prava pridržana

Alba marketing // Izrada Web stranica // SEO // Internet oglašavanje