Srijeda, 10 Kolovoz 2011 21:17

Sladorana na sajmu AGRA 2011. u Gornjoj Radgoni u Sloveniji

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Sladorana na sajmu AGRA 2011. u Gornjoj Radgoni u Sloveniji Sladorana na sajmu AGRA 2011. u Gornjoj Radgoni u Sloveniji
U sklopu daljnje promocije Sladoliqa na tržištu Slovenije, Sladorana Županja će sudjelovati na 41. međunarodnom poljoprivredno-prehrambenom sajmu ″AGRA 2011.″ u Gornjoj Radgoni u Sloveniji od 20. - 25. kolovoza. Na ovogodišnjem sajmu nastupit će sa svojim partnerom GPZ d.o.o. (Govedorejsko poslovno združenje) kao ekskluzivnim zastupnikom i distributerom Sladoliqa na slovenskom tržištu. U nedjelju, 21. kolovoza (u dvorani 4 u 10 sati), Sladorana d.d. Županja i GPZ d.o.o. organiziraju predavanje o utjecaju bjelančevina i energije u ishrani krava muzara. Predavanje će otvoriti dr. Jože Verbič, stručnjak za prehranu goveda iz Poljoprivrednog instituta Slovenije.

U sklopu predavanja održat će se predstavljanje novog proizvoda Sladorane Županja – jedinstvenog tekućeg dopunskog krmiva Sladoliq.

O utjecaju Sladoliqa i njegovoj uporabi te rezancu šećerene repe govorit će g. Marko Vučićević iz Sladorane Županja. Nakon toga, stručnjaci iz Govedorejsko poslovno združenje - GPZ d.o.o, ekskluzivni distributer Sladoliqa u Sloveniji, okupljenima će predstaviti ostale proizvode iz svoje ponude. Nazočnima će se obratiti i predsjednik Nadzornog odbora Sladorane Županja g. Marinko Zadro koji će nakon predavanja biti na raspolaganju za razgovor s novinarima. Tekst „Agroklub“
Pročitano 15553 puta
© 2012. Sladorana d.d. | Sva prava pridržana

Alba marketing // Izrada Web stranica // SEO // Internet oglašavanje