Ispiši ovu stranicu
Utorak, 29 Ožujak 2011 21:13

Zajednički nastup na poljoprivrednom sajmu u Gudovcu

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Zajednički nastup na poljoprivrednom sajmu u Gudovcu Zajednički nastup na poljoprivrednom sajmu u Gudovcu

Sladorana d.d. Županja, Slavonija Nova d.d. i Viro d.d. Virovitica zajedno na poljoprivrednom sajmu u Gudovcu kod Bjelovara

Na 14. međunarodnom proljetnom sajmu u Gudovcu kod Bjelovara, Sladorana d.d. je zajedno sa Slavonijom Novom d.d. iz Županje i Virom d.d iz Vorovitice,  predstavila svoje proizvode, s naglaskom na  Sladoliq.

U petak 25. 3. 2011. godine., 14. međunarodni proljetni sajam u Gudovcu, otvorio je Potpredsjednik Vlade RH i ministar  Petar Čobanković, koji je zajedno sa suradnicima, ministrom turizma Damirom Bajsom, Saborskim zastupnicima Zdenkom Čuhnil, Karmelom Caparin i Stankom Grčić te Županom Bjelovarsko-bilogorske županije Miroslavom Čačija , gradonačelnikom  Bjelovara  Antunom Korušec i direktorom Sajma  Zlatkom Salaj, posjetio i štand Sladorane.

Ministra  Čobankovića i suradnike, su ugostili Marinko Zadro, predsjednik Nadzornog odbora  Sladorane i većinski vlasnik ,  Luka Borilović predsjednik Uprave Sladorane, te Branimir Kos predsjednik Slavonije Nove.

Sva tri dana sajma štand  Sladorane,  bio je jedan od  najposjećenih, tako  je u nedjelu 27. 3. 2011, štand Sladorane posjetio i Potpredsjednik Sabora RH Josip Friščić.

Sladorana d.d. Županja, Slavonija Nova d.d. i Viro d.d. Virovitica zajedno na poljoprivrednom sajmu u Gudovcu kod Bjelovara

Pročitano 15995 puta