Ponedjeljak, 12 Ožujak 2012 10:45

Tvornica šećera Viro i Sladorana dodijelili priznanja „Zlatna repa“ najboljim proizvođačima šećerne repe i poslovnim partnerima za 2011. godinu

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Tvornica šećera Viro i Sladorana dodijelili priznanja „Zlatna repa“ najboljim proizvođačima šećerne repe i poslovnim partnerima za 2011. godinu Tvornica šećera Viro i Sladorana dodijelili priznanja „Zlatna repa“ najboljim proizvođačima šećerne repe i poslovnim partnerima za 2011. godinu

Na zajedničkoj svečanosti predsjednik Uprave Viro tvornice šećera Željko Zadro i predsjednik Uprave Sladorane Luka Burilović, dodijelili su priznanja „Zlatna repa“ najboljim proizvođačima šećerne repe i poslovnim suradnicima u 2011. godini. Od ukupno 19 priznanja, 13 je uručeno najboljim proizvođačima šećerne repe, dvije za poseban doprinos u proizvodnji i suradnji te tri za uspješnu dugogodišnju poslovnu suradnju. Ove godine Zlatna repa dodijeljena je dr. Zvonku Ostojiću za posebne zasluge u unapređenju tehnologije proizvodnje šećerne repe.

Viro je svojim kooperantima uručio 11 priznanja, a Zlatnu repu za najboljeg proizvođača šećerne repe u kategoriji proizvođača sa zemljištem većim od 1.000 ha osvojila je tvrtka Belje iz Darde. U kategoriji proizvođača sa zemljištem do 500 ha najboljom je proglašena tvrtka P.P.Orahovica. Zlatna repa u kategoriji proizvođača sa zemljištem većim od 300 ha pripala je tvrtki Kutjevo, a u kategoriji proizvođača sa zemljištem većim od 200 ha tvrtki „DIBA“ iz Suhopolja.

Najbolji proizvođač sa zemljištem većim od 150 ha je Poljoprivredno dobro Gradina, dok je u kategoriji proizvođača sa zemljištem do 150 ha nagrađena tvrtka Anabbela iz Duboševice. U kategoriji proizvođača sa zemljištem do 100 ha priznanje je primio Autoprijevoznik Robert Romić, a u kategoriji proizvođača sa zemljištem do 50 ha Josip Brkanac. Granicz Andras dobio je Zlatnu repu kao najbolji proizvođač šećerne repe iz Mađarske. Zlatna repa za uspješnu dugogodišnju poslovnu suradnju dodijeljena je poslovnim suradnicima Ivanu Meštriću i Milanu Kaladiću.

Na sirovinskom području Županje tvrtka PIK Vinkovci osvojila je Zlatnu repu kao najbolji proizvođač šećerne repe sa zemljištem većim od 500 ha, dok je tvrtka P. Z. Jankovci iz Starih Jankovaca nagrađena u kategoriji proizvođača sa zemljištem od 100 do 500 ha. Nikola Bura dobitnik je Zlatne repe u kategoriji proizvođača sa zemljištem od 10 do 100 ha, a Marko Šibalić je najbolji proizvođač šećerne repe sa zemljištem do 10 ha. Poljoprivrednoj zadruzi Međe iz Nijemaca uručena je Zlatna repa za uspješnu dugogodišnju poslovnu suradnju dok su Zlatnu repu za poseban doprinos u proizvodnji i suradnji primili poslovni partneri Romić promet iz Virovitice i Fermopromet iz baranjskog mjesta Novi Bezdan.

Za Glas Slavonije 10.3.2012: Marija Lešić -Omerović

Pročitano 17017 puta
© 2012. Sladorana d.d. | Sva prava pridržana

Alba marketing // Izrada Web stranica // SEO // Internet oglašavanje