Ispiši ovu stranicu
Nedjelja, 11 Rujan 2011 00:13

Sladorana i Slavonija nova na 9. Vinkovačkom sajmu gospodarstva i obrtništva

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Sladorana i Slavonija nova na 9. Vinkovačkom sajmu gospodarstva i obrtništva Sladorana i Slavonija nova na 9. Vinkovačkom sajmu gospodarstva i obrtništva

Vinkovci  od 16. do 19. Rujna 2011.

U sklopu 46. Vinkovačkih jesni, Sladorana d.d. i Slavonija nova d.d. su na Vinkovačkom sajmu  gospodarstva i obrtništva predstavili svoje proizvode.

Prilikom otvaranja sajma gradonačelnik grada Vinkovaca dr. Mladen Karlić je istaknuo:

"Do sada je na našem sajmu izlagalo preko oko 1.000 izlagača te ga je posjetilo preko 100.000 posjetitelja" te je naglasio, kako će i ovogodišnji Vinkovački jesenski sajam dostojno prezentirati rezultate gospodarskih kretanja, ali i najaviti strateške pravce razvoja gospodarstva kao temelja za razvoj Vinkovaca, no i cijele Vukovarsko-srijemske županije. Štand Sladorane I Slavonije nove posjetili su mnogobrojni posjetitelji, između ostalih  Župan Vukovarsko-srijemske županije Božo Galić, Vinkovački gradonačelnik dr. Mladen Karlić, Županjski gradonačelnik Davor Miličević, te saborski zastupnici i gospodarstvenici sa naše županije.

Posjetiteljima se obratio i župan Vukovarsko srijemske županije Božo Glaić koji je rekao:

"Mislim da je sajam gospodarstva izuzetno važan  za nas, zbog gospodarstva. Svi odrađuju svoje aktivnosti, poslovni subjekti upošljavaju jako puno ljudi i iz poljoprivrede i iz drvne industrije, prehrambene i obrtništva". Župani je posebno zahvalio vrijednim obrtnicima i poduzetnicima rekavši kako su oni zaslužni za početak gospodarskog oporavka koji najbolje ilustrira smanjenje nezaposlenost odnosno njezino zaustavljanje što jasno pokazuju parametri za kolovoz ove godine u odnosu na kolovoz prošle godine.

Pri zatvaranju sajma dodijeljene su nagrade uspješnim izlagačima, tako je i  Sladorana dobila nagradu za kreativnost i prezentaciju svojih proizvoda.

Pročitano 52096 puta

Galerija slika