Monday, 24 January 2011 21:11

Sladorana zajedno sa Virom na 16. sajmu Viroexpo 2011.

Rate this item
(0 votes)
Sladorana zajedno sa Virom na 16. sajmu Viroexpo 2011. Sladorana zajedno sa Virom na 16. sajmu Viroexpo 2011.

Sladorana d.d. Županja, zajedno sa tvornicom šećera Viro d.d. iz Virovitice na 16. međunarodnom sajmu gospodarstva, obrtništva poljoprivrede Viroexpo 2011.

Među mnogobrojnim posjetiteljima sajma,  štand  Vira i Sladorane posjetila je ipredsjednica Vlade Republike Hrvatske gospođa.  Jadranka Kosor sa suradnicima. Ove godine sajam Viroexpo okupio 706 izlagača iz 19 zemalja uz Zemlju partner Republiku Makedoniju.

Otvarajući sajam predsjednica Vlade Republike Hrvatske Jadranka Kosor čestitala je gospodarstvenicima na opstanku u protekle dvije krizne godine te izrazila uvjerenje da će ova godina biti bolja o čemu, kako je rekla, svjedoče podatci o rastu izvoza i BDP-a. Pozvala je sve općine, gradove i županije da učine što je više moguće za gospodarstvo.

Ovu godinu ocijenila je povijesnom za Hrvatsku zbog završetka pregovora s Europskom unijom. Najavila je da će do kraja trećeg mjeseca krenuti u život neke od jučer najavljenih investicija. Prema njezinim riječima u ovoj godini moguće je postići gospodarski rast veći od predviđenih 1,5 posto.

Read 15929 times
© 2012. Sladorana d.d. | Sva prava pridržana

Alba marketing // Izrada Web stranica // SEO // Internet oglašavanje