Wednesday, 31 October 2012 09:25

Završen znanstveno-stručni skup ''Hranidba i zdravstvena zaštita preživača'' Mostar 2012

Rate this item
(1 Vote)
Dana 19.10. 2012 godine u amfiteatru Agronomskog i prehrambeno-tehnološkog fakulteta Sveučilišta u Mostaru, je održan znanstveno-stručni skup ''Hranidba i zdravstvena zaštita preživača''.

Skup je počeo u 9 sati i trajao do 19 sati isti dan. Izloženo je 15 referata od kojih su bila tri referata od stručnjaka iz Nizozemske, po dva referata od stručnjaka iz Njemačke i Austrije i po četiri referata od stručnjaka iz Hrvatske i Bosne i Hercegovine. Skupu je prisustvovao  velik broj gospodarstvenika koji se bave animalnom proizvodnjom i preradom animalnih proizvoda, farmera, studenata i znanstveno stručnih radnika s fakulteta, javnih institucija i veterinarskih stanica.

Na otvaranju skupa su govorili dekan prof.dr.sc. Stanko Ivanković, prorektor sveučilišta prof.dr. sc. Ivo Čolak, gradonačelnik grada Mostara Ljubo Bešlić, zamjenica ambasadora Nizozemske vlade u Sarajevu gospođa Ellen van Riesch i Županijski ministar poljoprivrede vodoprivrede i šumarstva Donko Jović.

Napominjemo da je ovo prvi skup na ovu temu ikad održan u Bosni i Hercegovini. Cilj je bio prikazati najnovija tehnološka rješenja i mogućnosti u hranidbi preživača i zdravstvenoj problematici istih, a ono što je primjenjivo za naše farmere u praksi, te stvaranje međusobnih kontakata i veza za ubuduće.

Sponzor skupa je bila Sladorana Županja.

Prof.dr.sc. Stanko Ivanković
Read 19711 times

Image Gallery

© 2012. Sladorana d.d. | Sva prava pridržana

Alba marketing // Izrada Web stranica // SEO // Internet oglašavanje