Dienstag, 13. Dezember 2011 00:25

Vlasnici Sladorane d.d. Županja krenuli u osnaživanje menadžmenta poduzeća

Artikel bewerten
(0 Stimmen)
Vlasnici Sladorane d.d. Županja krenuli u osnaživanje menadžmenta poduzeća Vlasnici Sladorane d.d. Županja krenuli u osnaživanje menadžmenta poduzeća
U cilju daljnjeg osnaživanja menadžmenta grupacije Viro-Sladorana-Slavonija Nova, vlasnici su donijeli odluku o proširenju uprave dviju šećerana, koju bi danas i službeno trebao potvrditi Nadzorni odbor. Županjska Sladorana prvi put dobiva tročlanu upravu, u kojoj će, prema raspoloživim informacijama, uz predsjednika Luku Burilovića i člana Željka Zadru, biti i Ivan Škorić iz Našica.

Novi član Uprave bit će zadužen za financije, a istu će funkciju obnašati i u virovitičkoj šećerani, uz predsjednika Uprave Željka Zadru. Diplomirani ekonomist Ivan Škorić županjskoj je javnosti relativno nepoznat. Riječ o čovjeku koji je svoju poslovnu karijeru gradio na području Osječko-baranjske županije, gdje se profilirao u respektabilnog financijskog stručnjaka. Vlasnici županjske i virovitičke šećerane odlučili su njime osvježiti i pojačati svoj tim, a Škorićevim znanjem i bogatim radnim iskustvom pomoći tvornici u ostvarivanju još boljih rezultata poslovanja.

Novi član Uprave Vira i Sladorane, ima i položen ispit za eksternog revizora, radio je u Našicecementu kao direktor Sektora računovodstva i financija gdje je uskoro imenovan članom Uprave za financije, a potom i zamjenikom predsjednika Uprave u Nexe grupi. Prije nekoliko godina obnašao je i dužnost predsjednika Uprave Belja, a potom i člana Nadzornog odbora, kada postaje zadužen za Sektor prehrane i poljoprivrede u koncernu Agrokor. U šećernu branšu danas dolazi s mjesta direktora Raiffeisen Bank - Podružnice Osijek. Predsjednik Uprave Sladorane Luka Burilović potvrdio nam je informaciju o proširenju Uprave, dodajući da je svaki potez vlasnika u cilju stvaranja pretpostavki za postizanje još boljih rezultata poslovanja i te kako opravdan i potreban.

Marija Lešić Omerović

Gelesen 20347 mal
© 2012. Sladorana d.d. | Sva prava pridržana

Alba marketing // Izrada Web stranica // SEO // Internet oglašavanje